среда, 6 февраля 2013 г.

прищі на тілі

Прищ на спин  проблемою безлч чоловкв  жнок. Люди, як страждають вд прищв на спин вдчувають сильний дискомфорт в теплу пору року, так як змушен носити закритий одяг, не можуть спокйно вдвдувати громадськ пляж,  навть у сплкуванн з близькими часто вдчувають труднощ. ¶нод, в лтнй перод, прищ на спин проходять, а до зими з’являються знову. Так висипання можуть бути наслдком переохолодження, забруднення кров, нестач втамнв. При цьому може допомогти морська вода, яка за складом близька до людсько кров. Взимку морську воду може замнити морська сль, яку можна додавати у ванну, робити компреси або просто змащувати проблемн длянки солоною водою. Пдшкрн прищ на спин  грудях можуть бути наслдком гормональних порушень. У такому випадку буде не зайвим здати аналзи на рвень гормонв. Клтини сальних залоз можуть бути чутливими до впливу чоловчих гормонв, унаслдок чого змнються склад шкрного сала,  бактер шкри потрапляють в сальн залози. Для лкування прищв на спин вам знадобитися допомога, так як самостйно наносити засоби на проблемн длянки може бути важко.

Пдшкрн прищ на поп часто приносять бльше дискомфорту, нж прищ на обличч. По-перше, багато хто соромиться звернутися за допомогою до фахвцв, а по-друге, прищ на поп можуть бути дуже болючими. Причиною найчастше ставати носння синтетичного близни. Це ж може бути причиною прищв на плечах  руках (у зон носння бюстгальтера). У зимовий перод прищ на поп  ногах з’являються через роздратування, так як шкра погано провтрються,  практично цлий день перебува в теплй тсному одяз. Як позбутися вд прищв на поп? Спробуйте носити реч з натурально тканини, а, приймаючи душ, використовуйте скраби  додатков засоби ггни, щоб добре очистити пори. Звичайно ж, якщо причиною  внутршн проблеми, то не соромтеся звернутися до фахвця.

Прищ на голов та ши можуть бути наслдком грибково поразки, варто проконсультуватися з хорошим дерматологом.

Пдшкрн прищ на член, на голвц члена, на статевих губах, можуть бути наслдком неправильно ггни, венеричних захворювань або проявом герпесу. Звернення до лкаря в таких випадках ма бути негайним.

Пдшкрний прищ на губ може з’являтися пд час загострення герпесу. Так прищики вдрзняються вд звичайних вугрв — безпосередньо перед висипанням з’являються хвороблив вдчуття  запалення. У такому раз, до появи прища, необхдно обробити запалене мсце спецальною маззю. ¶нод прищ на губ може з’явитися через використання невдповдно косметики або через пошкодження шкри. Тод необхдно використовувати спецальний бальзам для губ. Якщо прищики розташован в област губ — звернть увагу на стан шлунку.

Прищ на обличч, а конкретно на лоб, пдбордд або на нос можуть з’являтися з рзних причин. ¶снують навть спецальн методи дагностики, згдно з якими рзн длянки обличчя вдповдають певним органам. Прищ на лоб свдчать про проблеми з кишечником, пдборддя вдповда за статев органи  ендокринну систему. Застуди вдображаються на област навколо носа. Висипання на щоках можуть бути проявом алергчних реакцй, а на щоках  скронях свдчать про проблеми з жовчним мхуром. Лкування пдшкрних прищв на обличч повинно бути комплексним,  тод ви отримате позитивний результат. Але нод, пд час лкування, проблема може загостритися. Наприклад, при очищенн кишечнику тимчасово збльшуться кльксть прищв на лоб — не варто лякатися, це природна реакця, яка свдчить про позитивн змни.

Пдшкрн прищ на тл найчастше  попередженням про порушення роботи ендокринно системи. Н в якому раз не можна х видавлювати — ви можете занести нфекцю в кров. Звернться до ендокринолога, хороший фахвець зможе поставити дагноз  вилкувати вас вд прищв. У цй статт ми розглянемо сам част випадки появи пдшкрних прищв  причини, з якими вони можуть бути пов’язан.

Прищ на тл  серйозним косметичним недолком, але крм цього вони можуть свдчити  про наявнсть захворювань або попереджати про порушення в робот органв. Тому завжди важливо встановити причину появи прищв.

Комментариев нет:

Отправить комментарий